Destinationer

Mer information om våra destinationer.

Granada.

Vid besök i det historiska Alhambra brukar vi också besöka Granada centrum

Destionationer Info:

Vid besök i det historiska Alhambra brukar vi också besöka Granada centrum. Granada är en fantastiskt vacker stad med mycket kultur, historia och ett universitet med närmare 60.000 studenter vilket medför en puls både natt och dag. Det finns dessutom gott om butiker för den som vill shoppa!

Man kan gå eller ta bussen ned till centrum från Alhambra. Man bör komma ihåg att de flesta butiker stänger för siesta mellan 14.00-17.00, dock ej dom större varuhusen så som Corte Ingles m.m. 

Eller varför inte stanna över natten i Granada! Det finns gott om trevliga hotell och spännande kvällsaktiviteter, t.ex. ett besök i det väldigt populära området Sacramonte (zigenarkvarteren). Där besöker vi deras autentiska grottor och upplever den genuina zigenarflamencon. En tapas runda kan vi också varmt rekommendera i tapasens huvudstad!

En kväll i Granada är en upplevelse! Som huvudstad i provinsen bjuder staden inte bara på Sacramonte eller tapasbarer, du kan i stort sett få vad du vill, allt från vinbarer till internationella och inhemska kök, levande musik, discon m.m. Varför inte lägga hela konferensen i Granada?  Under perioden dec-april finns den unika möjligheten att åka skidor och spela golf på samma dag.

Vill du ha mer information? Använd vårt frågeformulär eller kontakta oss per telefon eller e-post.

Hotell i Granada.

Andra destinationer:

Behöver du hjälp med att organisera din resa? Kontakta oss