Om oss

Vårt uppdrag.
Andalusien

Ida & Vuelta S.A. är ett bolag som är specialister på all form av konferensverksamhet i södra Spanien. Vi jobbar över hela Andalusien men främst i städerna Nerja, Almuñécar, Malaga, Granada, Gibraltar och Sevilla.

Vårt arbetssätt är något annorlunda än den ordinarie konferensarrangörens då vi ser att en personlig SERVICE är a och o och av den anledningen är vi tillgängliga dygnet runt! Vi har ett stort utbud av aktiviteter och utflykter som vi formar för varje grupp tillsammans med våra erfarna guider/värdar, som har lång erfarenhet av området och samt mångårig vana att arrangera och hantera stora som små konferenser.

Vi har ett stort utbud av både små och stora hotell med en prisvariation som skall passa alla kategorier av kunder. Vi jobbar även med boende i radhus och villor samt lägenheter, vilket har visat sig populärt bland vissa kunder.

Tack vare vår långa erfarenhet samt goda kontaktnät ordnar vi gärna diverse olika studiebesök till de (företag) som så önskar. Vill du ha mer information? Använd vårt frågeformulär eller kontakta oss per telefon eller e-post.

Firma Thomas
Behöver du hjälp med att organisera din resa? Kontakta oss