Aktiviteter

Mer information om våra aktiviteter.

Alpujarra.

En utflykt som man sällan glömmer! En heldags aktivitet där vi besöker ett fantastiskt område på södra sidan av Sierra Nevadas bergssluttningar.

Aktivitet Info:

En utflykt som man sällan glömmer! En heldags aktivitet där vi besöker ett fantastiskt område på södra sidan av Sierra Nevadas bergssluttningar. I detta område, till skillnad mot kusten, varierar årstiderna med fantastiska färgskiftningar beroende på när du kommer på besök. Den kanske vackraste tiden är februari-mars, då mandelträden står i blom och snön ligger kvar på bergen.

En dag kan se ut såhär: Vi lämnar hotellet vid 9.00 tiden för ca 1 timmes transfer. Vi gör ett stopp på vägen för att besöka olivoljemuseet "Museo de Aceite" med olivoljeprovning samt möjlighet att köpa densamma. Därefter kör vi igenom ett antal vackra bergsbyar där man gör små stopp för att se på de olika lokala hantverken (keramik, textil, läder m.m.)

Lunch- och kaffepauser kommer att tas vid lämpliga tillfällen under dagen. Hela området är fullt av historia och har fantastiska vyer. Vi beräknas vara tillbaka vi 18.00 tiden.

Behöver du hjälp med att organisera din resa? Kontakta oss